Prenájom, rodinný dom, 288 m2, Komárno, Zimná 800,00 EUR/mesiac navrhnúť cenu

Prenájom dvojdomu v Komárne ideálneho na bývanie aj podnikanie!

Predstavujeme Vám výnimočnú príležitosť prenajať si rozsiahlu nehnuteľnosť v srdci Komárna, ktorá ponúka flexibilné využitie ako pre bývanie, tak aj pre podnikateľské účely. Tento dvojdom s úžitkovou plochou 288 m2 je ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú priestor pre svoju rodinu a zároveň si chcú udržať blízkosť k svojmu podnikaniu.
 
Dispozícia a vybavenie:
Dvojdom sa pýši praktickým rozdelením, ktoré umožňuje oddelenie obytných a pracovných priestorov. Táto nehnuteľnosť je dokonale prispôsobená na to, aby ste mohli žiť a pracovať na jednom mieste bez vzájomného rušenia. Ponúka pokrovie, ktoré môže byť využité ako kancelárske priestory alebo ateliér.
Nebytová časť zahŕňa dva samostatné vstupy, čo zabezpečuje dostatočnú privátnosť. K dispozícii sú dve kúpeľne, čo zvyšuje komfort obyvateľov aj návštev podniku.
Exteriér a parkovanie:
K domu patrí krytá terasa, ktorá poskytuje priestranné miesto pre relaxáciu a spoločenské stretnutia. Výhodou je garáž a možnosť parkovania na pozemku vo dvore, čo ocení každý, kto hľadá bezpečné a pohodlné parkovanie pre seba aj svojich klientov.
 
Lokalita:
Dvojdom sa nachádza v atraktívnej časti Komárna, v blízkosti základných služieb ako sú obchody, školy, kaviarne a restaurácie. Táto lokalita je známa svojou dobrou dostupnosťou a vysokou životnou úrovňou.
Cena a podmienky: Prenájom je možný za cenu 800 EUR mesačne plus režijné náklady. Kaucia je vo výške 2 mesačných nájmovTáto cena reflektuje výborný stav a kvalitu nehnuteľnosti, ako aj jej strategickú polohu pre podnikanie a bývanie.
 
Ideálne pre:
Rodiny hľadajúce priestor na bývanie s možnosťou podnikania.Podnikateľov, ktorí potrebujú prostorné kancelárie a zároveň chcú mať blízko domov.Tých, ktorí uprednostňujú rozdelene aktivity medzi bývanie a pracovné prostredie.
Tento dvojdom je skutočne unikátnou ponukou na trhu. Nezmeškajte príležitosť vytvoriť si domov a pracovisko pod jednou strechou. Kontaktujte nás ešte dnes na telefónnom čísle 0905 795 565 a dohodnite si obhliadku tejto neodolateľnej nehnuteľnosti!

  • Cena 800,00 EUR/mesiac navrhnúť cenu
  • Vložené 24. 4. 2024
  • Číslo inzerátu AR-02G7-126276 (33148)
  • Lokalita Zimná
  • Možnosti využitia na podnikanie
  • Pitná voda vodovod
  • Počet miestností 5
  • Vymedzenie v teréne oplotenie
  • Stav Kompletná rekonštrukcia
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

Jaroslav Polách
Jaroslav Polách Telefón: +421905795565 E-mail: jaroslav.polach@realityalpia.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
Alpia, s.r.o A.Kmeťa 24 03601 Martin Telefón: +421915445670 E-mail: lukas.lucansky@realityalpia.sk Web:
 
TOPlist TOPlist