Predaj, 4-izb. byt, 69 m2, Bratislava - Dúbravka, BA - Dúbravka 214 900,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, štvorizbový byt Bratislava Dúbravka, Záluhy, Bošániho ulica

Ponúkame Vám na predaj pekný, priestranný 4 izbový byt v mestskej časti Dúbravka, Bošániho ulica. Byt sa nachádza na 5/8 p. s výťahom v zateplenom bytovom dome.
Kvalitné bývanie za rozumnú cenu je na skok od vyhliadkovej veže Devínska Kobyla, najobľúbenejšia turistická vyhliadkova veža položená na najvyššom mieste a kuriézneho tvaru.

Vychutnajte si komfort bývania v atraktívnej mestskej časti, ktorá má príjemnú východnú a západnú orientáciu, lokalita v blízkosti prírody. Nehnuteľnosť ponúka krásny výhľad. Ideálna kombinácia – priestranný a krásne presvetlený byt s rozlohou 68,61 m2 s pivinicou + 2 x Loggia 7,32 m2.
Náklady na bývanie sú 250 eur mesačne.

Dispozícia bytu:
Byt pozostáva z 3 samostatných izieb, samostatná kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru s výstupom na priestrannú loggiu, obývacia izba s výstupom na priestrannú loggiu (momentálne je výstup z obývacej izby na jednu loggiu zatvorený pre sedaciu súpravu, výstup na obe loggie je z kuchyne), kúpelňa s vaňou, samostatné WC, vstupná chodba, predsieň, pivnica.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: v kúpelni kvalitný obklad a dlažba, sanita - murované jadro, voda, odpad, kuchynská linka na mieru, v byte sú vymenené plastové okná s vonkajšími a vnútornými roletami, bezpečnostné dvere, interiérové dvere, vstavané skrine, byt je vymaľovaný...

Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný, zateplený moderným zatepľovacím systémom, ktorý zabezpečí komfort bývania. Nová strecha, nový výťah, stupačky. Dve nové vstupné brány s otváraním na čip, schránky. V bytovom dome je spoločný nebytový priestor - kočíkareň, úschova bicyklov.

Parkovanie je možné v okolí domu.

Okolie ponúka kompetnú občiansku vybavenosť v blízkosti domu: reštaurácie, kaviarne, obchod TERNO, KAUFLAND, predaj ovocia a zeleniny, obuv a textil, zmrzlina, školy, škôlky, pošta, banky, bankomaty, Dom kultúry Dúbravka, lekáreň, poliklinika, pošta, detské ihrisko, zimný štadión, tenisové kurty, fitness-štúdio, kúpalisko Rosnička, neďaleko OC Bory mall, Metro, Hornbach, Merkury Market, LIDL, Danubius OC Dubrawa, v pešej dostupnosti je zástavka MHD - zastávky električiek a autobusov.

Výhodou bývania je tichá lokalita, ktorá zabezpečí príjemné bývanie pri lese s krásnym výhľadom. Lokalita Vám zabezpečí športové vyžitie - plánuje sa budovanie cyklotrasy na bicyklovanie, korčulovanie.
Vybudované sú jednoduché turistické chodníky, lesné cesty na prechádzky do lesa, Lesoparku, na Kráľovú horu, Devínsku Kobylu. Lesy Malé Karpaty v bratislavskej mestskej časti Dúbravka ponúkajú zaujímavu archeologicku lokalitu v bezprostrednej blízkosti ruchu mesta Bratislava.
Dobrá dostupnosť do centra Bratislavy a rýchle napojenie na dialničný obchvat.

Záleží nám na Vašej spokojnosti, a preto sa môžete spoľahnúť na kvalitu za rozumnú cenu.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti ešte dnes... Energetická trieda B.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903 379 150 alebo na ivetamolnarova@haloreality.sk. ID ponuky: BA-63602

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Cena 214 900,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 19. 9. 2023
  • Číslo inzerátu AR-048A-149012 (63602)
  • Lokalita BA - Dúbravka

Kontaktovať makléra

Iveta Molnárová
Iveta Molnárová Telefón: +421903379150 E-mail: ivetamolnarova@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 

Podobné reality

4-izb. byt, Predaj, Bratislava - Dúbravka - Drobného

Predaj, 4-izb. byt

Bratislava - Dúbravka, Drobného 185 900,00 EUR

TOPlist TOPlist